Gratis

Forestilling - Statuerne taler

Beskrivelse

Kunst ud til folket er en kunstnergruppe, der skaber sjov og folkelig kunstformidling. Formålet er at hive kunsten ned på jorden, så alle kan være med. Kunst ud til folket har nu opfundet en maskine som får statuerne til at tale! Onsdag den 12. juni kobler de maskinen til Drewsen statuen på Torvet, og pludselig kan du tale med statuen! Måske fortæller den røverhistorier fra gamle dage eller anekdoter om torvelivet gennem tiden. Kom og vær med! Man kan tilmelde sig følgende visninger:

Onsdag den 12. juni kl. 08.30

Onsdag den 12. juni kl. 09.15

Onsdag den 12. juni kl. 10.30

Onsdag den 12. juni kl. 11.15

Onsdag den 12. juni kl. 13.00

 

I forbindelse med Silkeborg Gadekunst festival udbyder Silkeborg kommune en række gratis workshops i samarbejde med forskellige kunstnere og aktører. Følg med på facebook siden "Kultur i Silkeborg kommune". 

Forberedelse

Som forberedelse kan der vises billeder af Drewsen og fortælles om hvem han var. Men det er ikke nødvendigt med forberedelse. 

Formål

I denne forestilling formidles kunsten og historien på en ny og spændende måde. Da forestillingen fokuserer på Drewsen, vil børnene blive introduceret til historien omkring Silkeborgs opståen, samt Drewsen som figur og person. Forestillingen er dialogbaseret og tager udgangspunkt i den enkelte elevgruppe og de spørgsmål og samtaler der opstår med gruppen. 

Undervisningsmateriale
Tilmelding

Tilmelding skal ske til kulturkonsulent Nina Knappe på mail: NinaMolgard.Knappe3@silkeborg.dk. Ved tilmelding oplyses navn på workshoppen, deltagerantal, kontaktoplysninger og telefonnummer på lærer.

Tlf.nr. 20544018
Tilmeldingsfrist
13.05.2019