Gratis

IMAGINARIUM - en sanseudstilling

Imaginarium, installationsdetalje

Beskrivelse

Der findes ingen lille rolle i teatrets verden – alt betyder noget. Årets sanseudstilling er skabt af Matej Forman, Prag, og hans internationale kolleger. Med referencer til cirkus adresserer sanseudstillingens interaktive installationer børn og andre legende væsener, som har mod på at dykke ind i fantasiens univers. Matej Forman fortæller om baggrunden for udstillingen:   
     
„Vi har lavet denne udstilling, fordi vi stadig har en passion for tingens skønhed, dukker, genstande og legetøj som er skabt af hænder. De er alle stadig smukke og har værdi for os... I IMAGINÁRIUM udstillingen er børn og voksne i alle aldre inviteret til at genåbne fantasien og den barnlige glæde gennem leg og nysgerrighed. Vi tror, at menneskelige hænder kan skabe mirakler, og at fantasien er uden begrænsninger. Den er sikkert den grundlæggende kilde til menneskets passioner og glæder, og dertil vores drivkraft til at skabe IMAGINÁRIUM udstillingen... Vi vil give mennesker adgang til en unik kunstverden af skønhed, og friheden til at lege og undres.“

Aktiviteter

Under udstillingen er der et besøgsprogram af 1½ times varighed inkl. værkstedsaktivitet.

Formål

At børn oplever IMAGINARIUM med hele kroppen og derigennem får aktiveret sanser, nysgerrighed og fantasi. De overraskes og udfordres på vanlige fremstillinger af omverdenen og opfordres til at undres over og tage del i udstillingens univers.

Sted
KunstCentret Silkeborg Bad
Gjessøvej 40
8600 Silkeborg
Tilmelding

Det er nødvendigt at booke tid forud for jeres besøg. Det gør I ved at kontakte receptionen på mail eller telefon. Der er ingen tilmeldingsfrist, men vi anbefaler, at I booker i god tid, da vi oplever stor søgning til sanseudstillingen.

Tlf.nr. 86 81 63 29