Nye kurser på FabLab

01.08.2019

Videncenteret for digital fabrikation og design er klar med kursuskataloget for skoleåret 19/20. Videncentret har fokus på innovativ undervis­ning, digital fabrikation, designtænkning og 21st Century Skills. Som en del af Videncentret findes et værksted, også kaldet et Fablab. FabLab er en forkortelse for Fabrikations Laboratorium og er et værksted med fri adgang for kommunens folkeskoler. Her kan der fremstilles næsten alt med de nyeste digitale teknologier.

Alle kurser foregår på Campus Bindslevs­plads i Silkeborg.

Du kan se en oversigt over alle vores planlagte kurser for skoleåret 2019/2020 her på Ud&Lær og i det fysiske katalog, der kommer ud på skolen efter sommerferien. Kurserne er udviklet på baggrund af efterspørg­sel og behov for kompetenceudvikling på de lo­kale skoler og vi vil løbende udbyde flere kurser, forløb og workshops. Har I ønske om et lokalt kursus eller en workshop, er I velkomne til at kontakte os, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Du kan løbende tilmelde dig til kurserne og bliver du forhindret i at deltage, beder vi dig melde afbud til den kursusansvarlige.

Du kan læse mere om FabLab på www.fablabatschool.dk og på vores facebookside: www.facebook.com/fablabsilkeborg/

Yderligere information